Jump to content
Valyx73

Stergere tonuri asignate, dupa Delete Non Assigned pa600

Recommended Posts

Salutare dragi colegi! Dupa ce urmez tot pasii pentru a sterge samplerele ne dorite, constat ca unele instrumente asignate unui style, raman ciopartite, adica! Nu se mai aud pe toate clapele, sunt anumite clape, pe care nu se aude nimic. Va rog frumos sa imi raspundeti la aceasta problema! Va multumesc!

Edited by Valyx73

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare ! O să încerc să îți răspund la întrebare în limita cunoștințelor ! Mie mi s-a întâmplat același lucru cu clapa (Pa3x Pro) , îți explic ce s-a întâmplat în cazul meu : - sunt anumite tonuri semplate care sunt formate din aceleași Wave-uri sau Kmp-uri , cum ar fi la mine în Set am două tonuri de Țambal , țambal folclor și țambal Miu sau țambal scurt , care în acest caz originalul este țambal Miu și țambal scurt , al trei-lea țambal folclor este derivat din celelalte doua și are alte reglaje de Fx și Eq . E logic că dacă eu șterg unul din cele doua , al trei-lea no să mai fie complet ! La fel și tonurile de Orchestră , de exemplu Orchestră Moldova ( clarinet , trompetă , acordeon ) , el este un singur ton în lista de User , și ca denumire dar defapt dacă tu o să ștergi să spunem trompeta , acea așa zisă orchestră no să mai sune ce trebuie ! Sper că înțelegi ce vreau să spun , astea sunt doar exemple !

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok! E mai mult decat suficient raspunsul. O metoda de a sterge, fara sa mai patesc asta, care ar fi? Aceea cu pixul si foaia prin oscilatoare?  Iti multumesc pentru ajutor!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.