Jump to content
Sign in to follow this  
viorel

eroare incarcare SET Pa3x

Recommended Posts

Am o problema care deocamdata nu imi face probleme dar pe viitor nu se stie. am incarcat diferite seturi sa le incerc apoi am revenit la setul meu salvat inainte bineinteles dupa Factory restore si imi apare o eroare ceva cu ,,file is not pa......,, . dau ok si merge DAR e de luat in seama ! Specific , ca am curatat setul asa cum AD ne-a invatat in filmuletul de pe net ,ii multumesc mult pe aceasta cale!, Ce sa fie oare ? In setul meu adevarul e ca am folosit multe ritmuri si tonuri din pa800 vechea mea clapa dar nu cred ca ar fi asta motivul.

Astept ajutorul vostru Va multumesc !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca ai fost baiat destept si ti-ai salvat setul tau aranjat care vrei acum sa il bagi in clapa, deci daca il ai salvat undeva in vre-un computer, mergi acolo si i-ai si incarca-l si va fi Okay.. Daca nu ai facut asta. ai muncit degeaba la el. Ce este pe momory ati da error pt. un anumit motiv , Si eu am avut problema asta. Dar m-am dus in arhiva din Computer si am incarcat pe Stick setul din nou si a mers fara error. Inainte sa incarci pe stick.. Sterge tot, baga stick-ul in clapa , formateaza-l si apoi pune pe el materialele care vrei sa le incarci in clapa. Sper sa fie okay. Good Lk.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai nu il am decat pe asta care am lucrat la el si apoi l-am salvat , inainte am avut pa800 deci nu am alt set al meu ....multumesc de raspuns 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deci fa acest lucru. Baga stickul in computer , sterge tot ce ai pe el. apoi bagal in clapa, formateaza-l. Apoi baga-l inapoi in computer, mergi la locatia in computer unde ai salvat setul la care ai lucrat, incarca-l pe stick. Fa Factory restore la clapa sterge tot ce trebuie de acolo. Apoi baga stickul in clapa si incarca setul. Daca il ai salvat. Daca nu , asta este , ai muncit degeaba. Insa incerca si varianta asta. inainte sa stergi ce ai pe memory stick, descarca in computer, formateaza stikul si apoi incarca setul pe stick, si apoi la clapa, s=ar putea sa mearga. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc ,, Bravu,, am facut si asta dar....tot asa ....mai are ceva belele setul ....

Edited by viorel

Share this post


Link to post
Share on other sites

De la Set este sigur pt. ca si eu am avut o problema din asta. si am sters tot de pe stick , am formatat stickul , apoi am mers in Computer si am incarcat setul din Foder-ul unde a fost original si apoi a mers nu am mai avut probleme..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai setul eronat,adica ai samplere eronate,cauta atent pe forum,o sa gasesti cum lamureste Daniel Andronescu,este si pe YOTUBE mergi atent pe pasii din filmulet si totul o sa fie OK,tot timpul sa ai setul salvat.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.