chris97 Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 da da domnule AD' date='acum pun lista holograf-asa frumoasa albano&romina power-ci sara bosquito-doua maini gabriel cotabita-noapte albastra holograf-dragostea mea holograh-n-am iubit pe nimeni asa cum te-am iubit pe tine holograf-n-am stiut provincialii-trenul vietii stefan banica jr.cu sr.-cum am ajuns sa te iubesc 3SE - Cu capu'n nori Billy Joel - The river of dreams Black - Wonderful life Boris Gardiner - I wanna wake up with you BZN - Dance, dance Catharsis - Mi-e dor Chris De Burgh - Lady in red Chris Norman feat Suzi Quatro - Stumblin' in Compact - Trenu pierdut Creedence Clearwater Revival - Have you ever seen the rain Desperado - Am cazanul meu Ducu Berti - Simt ca fara ea Eddy Grant - Gimme hope, joanna Enrique Iglesias - Bailamos Eros Ramazzotti - Un'emozione per sempre Fuego - Ce seara minunata Fuego - Toata lumea danseaza George Michael - Careless whisper Gheorghe Gheorghiu - Unde dragoste nu e, nimic nu Gil Dobrica - Hai acasa Giorgos Alkaios - Sagapao ( pao pao ) Gipsy Kings - Bamboleo Gipsy Kings - Escucha me Ian Raiburg - Roata vietii, sus paharul -sa ridicam paharul Ion Suruceanu - Luna luna -numai tu -roze roze James Brown - I feel good Louis Armstrong - What a wonderful world Juanes - La camisa negra Louis Prima - Just a gigolo Luciano Pavarotti - O sole mio Marian Nistor - Domnisoara domnisoara Morris Albert-feelings O-Zone - De ce plang chitarele Phil Collins - Another day in paradise Rafaga - La luna y tu Savoy - Pana la lacrimi Semnal M - Spune-mi cine esti Stevie Wonder - I just called to say i love you Tom Jones - Green green grass of home Toto Cotugno - L'italiano VH2 - Fiecare zi fara tine Voltaj - Ca la 20 de ani. clapa este pa 600 [/quote'] Pentru Careless Whisper este preset in songbook, cu numele Careless mumble Link to comment Share on other sites More sharing options...
griser Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Incarci style-ul in setul care il ai in clapa. Apasa pe butonul REC-> Record/Edit Current style->Menu->Style Edit->Penultima casuta de jos Copy fm Style-> Dupa care selectezi din care style sa copieze' date=' ce sa copieze, si unde sa copieze->Execute->Write Style Sper ca ai inteles. [/quote'] Multumesc chris97... Asa am facut si eu, dar imi pare ca nu e ceea ce trebuie... Adica nu sa primit cum trebuie... Poate ceva nu am facut cum trebuie.... Am sa mai verific... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felcerul Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 -Apropo de OS pa600,in Style Record nu imi apare ca element Intro3.Asa e la toata lumea? -Apropo de BUG,nu pot face copy-paste la style cand clapa e in modul style play,ci doar in song play. Scuze daca deranjez pe cineva!Am setul domnului Daniel in clapa,la care am mai adaugat cate ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielAD Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 -Apropo de OS pa600,in Style Record nu imi apare ca element Intro3.Asa e la toata lumea? -Apropo de BUG,nu pot face copy-paste la style cand clapa e in modul style play,ci doar in song play. Scuze daca deranjez pe cineva!Am setul domnului Daniel in clapa,la care am mai adaugat cate ceva. 1.Intro 3 se numeste COUNT IN in Style Record 2.Copy-Paste poti face doar in Pa600 si Pa900 si doar in Style Play Mode! Esti sigur ca faci Copy-Paste la Style in Song Play Mode?!?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felcerul Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Multumesc,domnule Daniel!Chiar nu stiam ce e count in.Nu mai apuc sa citesc cartea pana la capat.... Cand sunt in style mode,am stylul bifat(albastru),dau copy-paste si incerc sa selectez alta pagina unde sa asez stylul ,imi afiseaza denumirea noii pagini cu stylurile din pagina din care vreau sa copii,nu cu locurile libere pe care le am in noua pagina.Acest lucru nu se intampla in momentul in care deschid song play mode si selectez stylul apasand pe ecran sub song-ul afisat.Mi se deschide pagina cu styluri,selectez stylul de copiat,dau copy-paste,selectez noua locatie,care imi este afisata,... Doar asa am gasit eu rezolvarea la chestia asta.Intr-adevar,lucrul asta a inceput sa se intample dupa ce am bagat mai multe styluri peste programul tau.O sa incerc sa pun din nou OS-ul si o sa scriu aici ce am rezolvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielAD Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Posibil sa fie si din OS,cu toata ca nu am auzit de asa simptome! Banuiesc ca ai OS 1.10...sau?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felcerul Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Am reinstalat OS vers.1.10 dar nu s-a schimbat nimic in ceea ce priveste copy-paste style.Merge in continuare odata cu apasarea butonului SONG PLAY si intrarea in style de sub cadranul song din ecran,asa ca nu ma deranjeaza prea mult,daca pot folosi,totusi,aceasta functie. Multumesc pentru raspunsuri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danyel.D Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 buna seara la toata lumea. la sfirsitul lui decembrie am luat si eu un pa 600 de la mc music , am luat si setil ad contracost chiar daca auzisem ca se da gratis orcum nu conteaza pentru ca face toti bani , si surpriza vine acum din clapa . daca dau volumul la jumatate imi da un ,,fisiiit'' in difuzoare de acopera si acompaniament si tot .oare sa fie placa de sunet cu bubite? daca poate cineva va rog un sfat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achimus Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Ai oprit din Global Limiter si Master EQ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciprianis1 Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Incearca sa dai volum un pic mai incet la tonul care-l folosesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi.dragalina Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 daca ai setu original AD si nu ai modificat vre o ceva si canti cu volumu mai usor nu are nimic eu folosesc si limiter on si eq deschis si nu bubuie da cu vol.usor daca încarci alte styluri trebuie sa vezi sa un aiba la anumite trackuri basu dat tare sa u alte setari atunci /pocnesc difuzoarele/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danyel.D Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 asta a fost limiter mas eq oprite mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyp87 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Va rog sa-mi spune-ți daca este posibil sa am de ex pe intro 1 returnela dar armonia sa o țin eu cu stânga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Dănuţ Dima Posted March 2, 2014 Moderator Share Posted March 2, 2014 Special pentru asta se folosec Pad-urile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyp87 Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Danut la asta nu m-am gandit. multumesc frumos, abia astept sa incerc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts