Jump to content
Sign in to follow this  
Sîrbu Adrian

Salvare performance in pa3x

Recommended Posts

Deoarece sunt novice in ceea ce priveste KORG, am o nedumerire legata de salvarea performance-urilor. Am inteles din ce am mai citit ca este recomandat sa se salveze userele ca si style, iar user performance sa ramana pentru tonuri. Mie personal mi s-ar parea mai usor sa salvez in user performance fiindca asa nu ar trebui sa modific un style care se potriveste la mai multe piese si sa il tot salvez cu alt nume, tempo, etc. Intrebarea mea este, care este dezavantajul salvarii in performance sau ce modalitate mai simpla imi puteti sugera, tinand cont ca am vreo suta si ceva de melodii in repertoriu, din care sa zicem pentru 20-30 am style-uri personalizate, iar pentru restul folosesc aceleasi ritmuri, ex. lent, disco, vals, tango, doar cu tempo-uri diferite. Va multumesc mult si scuze daca s-a mai discutat pe aceasta tema.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Performantele sunt dedicate sound-ului ! style-urile sunt in USER si FAVORITE,pt buna functionare a clapei si evitarea erorilor ! Fabricantul stie f bine dc a facut asa!este bine sa folosim clapele asa cum sunt ele concepute !Referitor la repertoriu,poti nota tempo-ul style-ului pe foaia unde ai textul scris(style + tempo) !Este parerea mea!sanatate maxima !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, am inteles asta, ce mai vreau sa intreb, in songbook nu pot sa mi le organizez cum vreau? Sau nici acolo nu e ok? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.